CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, December 11, 2011

Friday, December 2, 2011

baby adam kita yang inginkan papamamanya bahagia:.)


ujian demi ujian mama dan papa adam mlalui:..)
abang rindukan ayang sangat..macam mana sekali pon,,ayang tetap org yang paaaling abg cintai:(
abg nk nikahi sayang.:(

Saturday, November 26, 2011

HUBBY RINDUKAN ISTERI HUBBY :.(


HUBBY NAK MATI..HUBBY AMAT AMAT MERINDUIMU SAYANG..TIAP MALAM..TIAP SAAT ABANG PERLUKAN SAYANG..ABANG RINDUKAN SAYANG:.(

Wednesday, November 16, 2011

Saturday, October 22, 2011

with adopted family at perak :D


so td nk dijadikan cerita , i've met my adopted family . haha lol . now i'am absolutely doing my practical at slim river hospital now . so kitorang sume dpt family angkat , whoaa mula2 dengar mcm pelik -,- kesian terpaksa curang kejap dgn mama n papa . hihi . baru tahu family angkat ni untuk assgment yg kitorang kne wat . haiyoo fake relationship boleh dibuat main2 ya nowadays . but mommy izza , aunty ros n abg lan mmg terbaik . thanks act toooooo nice n simply to me ;) btw jom countdown sama2 , 35 day's left nak balik ke kl . huaaaaaaaa

Saturday, October 1, 2011

hubby nak 11 baby comel,,tu tu,,adam=)


ehe,,best nye adam bum bum atas mama dia,,atas papa dia tamaw pon=(
wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,=..............(

hati seorang lelaki sejati


si dia sanggup mnitiskan air mata dmi keksihnya,,bkn semua llki sggup mnitiskan air mta hnya untuk seorg wnita..tidakkah kmu terharu mlihat seorang llki yg sggup mnitiskan air mta dmi kamu?.itu mmbuktikan cintanya bgitu kuat pdmu.
mnusia tdak ada yg smpurna,,sama lah juga teman lelaki kamu,,tak lari dari buat silap dan kadang kadang buat kmu kcil hti,,janganlah kamu cari pggnti dia smta mta kmu kcik hati,dan kamu,,pasti ke pengganti kamu tu dpt mmbhagiakan kamu?
JADI HARGAILAH LELAKI DAN TERIMALAH MEREKA SEADANYA..BERILAH DIRI KAMU PELUANG UNTUK KMBLI MNCINTAI SEORG YG BEGELAR LELAKI.

setiap pasangan ada klbihan dan kekurgan memasing,,kalau kmu rasa kamu byk kekurangan,,dan sllu saki kan hti kamu lalu kamu cari pengganti,,alasan kamu dah tak ada hati dan tak serasi,,kamu pulak mcm mana,,adakah kamu tk pernah buat silap,kamu tak pernh mnyakitinya?
jangan biarkan ego mnguasai prasaan kalau tidak pasti,akan menyesal satu hari nnti.

MNGKIN PASGN KAMU TK SMPURNA,TP KALAU KMU DPT MRASAI KEIKHLASAN HATI DIA ITI LBH BAEK,,DAN IKLAS ITU TK BOLEH DILIHAT,,TAPI BOLEH DIRASA DENGAN HATI..



PETIKAN DARI NOVEL,,HUBBY TEXT FOR AYANG,,THIS ARTICLE SAME IN MY HEART=...(

i love my soulmate alya nadyra


abg tetap mencintaimu sayang,,=...(

Sunday, September 25, 2011

Wednesday, September 7, 2011

new arrival


hits magazine last month . get red dress nor blue . do get my email if want it . kamsahamnida xD

Saturday, August 13, 2011

donald duck=)


nak iyummmmmmmmmmmm pp comel isteri hubby ni,,grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaam=)
^}^^
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuah!!!!!!!!!!!!!

Thursday, August 11, 2011

Tuesday, August 2, 2011

ikhlas dari ewanadyradam for all friend=)


salam ramadhan ikhlas dari blog ewanadyradam for all friends=)
berhati hati dijalanraya.

Wednesday, July 27, 2011

black hair ❤



sempena bulan puasa , so gottis colour for ma hair . hitam okay , no blonde or brownish anymore :)

Sunday, June 12, 2011

Monday, April 25, 2011

eyelash ♥ sara's birthday gift






credit foe sara . thanks syg , for the scarf :) maybe pasni dyra akan pakai tdg selalu :p i love it !

Tuesday, March 22, 2011

▓▒


i miss you one hubby bear : ) i didnt say TOO cuz its sounds like TWO whereas my hubby bear only have one in this world : )

much much love !

Sunday, February 13, 2011

my beloved

okayy , this is my super duper friend !
her name is nurul ain binti muhamad khairi . she's so sweet we're not just a bestfriend , she also my neighbour too ! i love her so much i miss her so much right now we often do such a crazy thing , shes the best she love me and always make me strong whenever i've a problems , so she's not type of useless friend huh ? so , ive long story about me and her , BUT im not in mood to create a loonnnngggg story now lazyy bump okayy , whatever is i love you aynn ! always be my favourite ya okayy that's all for now , im so sleepy tata !