CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, October 1, 2011

hati seorang lelaki sejati


si dia sanggup mnitiskan air mata dmi keksihnya,,bkn semua llki sggup mnitiskan air mta hnya untuk seorg wnita..tidakkah kmu terharu mlihat seorang llki yg sggup mnitiskan air mta dmi kamu?.itu mmbuktikan cintanya bgitu kuat pdmu.
mnusia tdak ada yg smpurna,,sama lah juga teman lelaki kamu,,tak lari dari buat silap dan kadang kadang buat kmu kcil hti,,janganlah kamu cari pggnti dia smta mta kmu kcik hati,dan kamu,,pasti ke pengganti kamu tu dpt mmbhagiakan kamu?
JADI HARGAILAH LELAKI DAN TERIMALAH MEREKA SEADANYA..BERILAH DIRI KAMU PELUANG UNTUK KMBLI MNCINTAI SEORG YG BEGELAR LELAKI.

setiap pasangan ada klbihan dan kekurgan memasing,,kalau kmu rasa kamu byk kekurangan,,dan sllu saki kan hti kamu lalu kamu cari pengganti,,alasan kamu dah tak ada hati dan tak serasi,,kamu pulak mcm mana,,adakah kamu tk pernah buat silap,kamu tak pernh mnyakitinya?
jangan biarkan ego mnguasai prasaan kalau tidak pasti,akan menyesal satu hari nnti.

MNGKIN PASGN KAMU TK SMPURNA,TP KALAU KMU DPT MRASAI KEIKHLASAN HATI DIA ITI LBH BAEK,,DAN IKLAS ITU TK BOLEH DILIHAT,,TAPI BOLEH DIRASA DENGAN HATI..PETIKAN DARI NOVEL,,HUBBY TEXT FOR AYANG,,THIS ARTICLE SAME IN MY HEART=...(

No comments:

Post a Comment