CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, January 11, 2012

suami sayang nak cium cium ayang :)


hubby amat amat menyintai muuu,hubby amat amat menyayangi mu,hubbya amat amat merinduimu,,tiap kali kita bercakap di telefon,abg rasa ayang ada disebelah abng:)
abang amat amat mnyintaimu sayang,sayang cinta mati abang,mmmmmmmmmmmmmuah!!!
^}^^

Sunday, December 11, 2011

Friday, December 2, 2011

baby adam kita yang inginkan papamamanya bahagia:.)


ujian demi ujian mama dan papa adam mlalui:..)
abang rindukan ayang sangat..macam mana sekali pon,,ayang tetap org yang paaaling abg cintai:(
abg nk nikahi sayang.:(

Saturday, November 26, 2011

HUBBY RINDUKAN ISTERI HUBBY :.(


HUBBY NAK MATI..HUBBY AMAT AMAT MERINDUIMU SAYANG..TIAP MALAM..TIAP SAAT ABANG PERLUKAN SAYANG..ABANG RINDUKAN SAYANG:.(

Wednesday, November 16, 2011

Saturday, October 22, 2011

with adopted family at perak :D


so td nk dijadikan cerita , i've met my adopted family . haha lol . now i'am absolutely doing my practical at slim river hospital now . so kitorang sume dpt family angkat , whoaa mula2 dengar mcm pelik -,- kesian terpaksa curang kejap dgn mama n papa . hihi . baru tahu family angkat ni untuk assgment yg kitorang kne wat . haiyoo fake relationship boleh dibuat main2 ya nowadays . but mommy izza , aunty ros n abg lan mmg terbaik . thanks act toooooo nice n simply to me ;) btw jom countdown sama2 , 35 day's left nak balik ke kl . huaaaaaaaa

Saturday, October 1, 2011

hubby nak 11 baby comel,,tu tu,,adam=)


ehe,,best nye adam bum bum atas mama dia,,atas papa dia tamaw pon=(
wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,=..............(

hati seorang lelaki sejati


si dia sanggup mnitiskan air mata dmi keksihnya,,bkn semua llki sggup mnitiskan air mta hnya untuk seorg wnita..tidakkah kmu terharu mlihat seorang llki yg sggup mnitiskan air mta dmi kamu?.itu mmbuktikan cintanya bgitu kuat pdmu.
mnusia tdak ada yg smpurna,,sama lah juga teman lelaki kamu,,tak lari dari buat silap dan kadang kadang buat kmu kcil hti,,janganlah kamu cari pggnti dia smta mta kmu kcik hati,dan kamu,,pasti ke pengganti kamu tu dpt mmbhagiakan kamu?
JADI HARGAILAH LELAKI DAN TERIMALAH MEREKA SEADANYA..BERILAH DIRI KAMU PELUANG UNTUK KMBLI MNCINTAI SEORG YG BEGELAR LELAKI.

setiap pasangan ada klbihan dan kekurgan memasing,,kalau kmu rasa kamu byk kekurangan,,dan sllu saki kan hti kamu lalu kamu cari pengganti,,alasan kamu dah tak ada hati dan tak serasi,,kamu pulak mcm mana,,adakah kamu tk pernah buat silap,kamu tak pernh mnyakitinya?
jangan biarkan ego mnguasai prasaan kalau tidak pasti,akan menyesal satu hari nnti.

MNGKIN PASGN KAMU TK SMPURNA,TP KALAU KMU DPT MRASAI KEIKHLASAN HATI DIA ITI LBH BAEK,,DAN IKLAS ITU TK BOLEH DILIHAT,,TAPI BOLEH DIRASA DENGAN HATI..



PETIKAN DARI NOVEL,,HUBBY TEXT FOR AYANG,,THIS ARTICLE SAME IN MY HEART=...(

i love my soulmate alya nadyra


abg tetap mencintaimu sayang,,=...(

Sunday, September 25, 2011

Wednesday, September 7, 2011

new arrival


hits magazine last month . get red dress nor blue . do get my email if want it . kamsahamnida xD

Saturday, August 13, 2011

donald duck=)


nak iyummmmmmmmmmmm pp comel isteri hubby ni,,grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaam=)
^}^^
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuah!!!!!!!!!!!!!

Thursday, August 11, 2011

Tuesday, August 2, 2011

ikhlas dari ewanadyradam for all friend=)


salam ramadhan ikhlas dari blog ewanadyradam for all friends=)
berhati hati dijalanraya.

Wednesday, July 27, 2011

black hair ❤



sempena bulan puasa , so gottis colour for ma hair . hitam okay , no blonde or brownish anymore :)